Inici curs 2022-2023 Dimecres 07.09.22 a les 10:00 us esperem a tots!!!
Inici curs 2022-2023Dimecres 07.09.22 a les 10:00 us esperem a tots!!! 

 

PROGRAMA DE TRANSICIÓ AL TREBALL - PTT COMERÇ I VENDES

El Programa de Transició al Treball (PTT) consisteix en uns estudis reglats adreçats a joves no ocupats que hagin deixat l'educació secundària sense obtenir-ne el títol i que en el moment d'iniciar el programes no segueixen estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions formatives. L'edat mínima d'accés en l'any d'inici és de 16 anys SENSE HAVER FINALITZAT ELS ESTUDIS ESO..

El programa de formació i inserció té com a objectiu que l'alumnat pugui desenvolupar actituds i competències que contribueixen al seu creixement personal i a la seva inserció social i laboral, donat que el programa té la finalitat formativa i professionalitzadora d'un perfil professional concret.

El programa s'estructura en:

  • Mòduls de formació general per a l'adquisició de competències instrumentals bàsiques que han de facilitar l'assoliment de les competències professionals. 
  • Mòduls de formació professional per a l'assoliment de les competències professionals, que inclouen un mòdul de pràctiques amb alternança en centres de treball. 
  • Accions de seguiment i orientació a l'alumne.

 

 

RELACIÓ DE PREINSCRITS BAREMATS CURS 2020-2021

descarrega-la clickant l'arxiu

Relació preinscrits PTT 20-21
ptt202021.pdf
Documento Adobe Acrobat [53.9 KB]
Llistat_definitiu_de_sol.licituds_20_21_[...]
Documento Adobe Acrobat [53.4 KB]
Versión para imprimir | Mapa del sitio
Generalitat de Catalunya . Departament d'Educació. Institut d'Ostalaria Les