CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

GESTIÓ D'ALLOTJAMENTS TURÍSTICS

 

Des del curs 2013-14 , quan es va iniciar el cicle formatiu de Grau Superior en Gestió d'Allotjaments Turístics s'ha donat resposta a la necessitat d'aquests professionals en el sector turístics.

Continuant amb la proposta de gestió innovadora que ens caracteritza, un cop més l'Escòla, va tornar a ser pionera en el SISTEMA DUAL, on part de la formació d'aquest cicle es dur a terme a les empreses capdavanteres de la Vall d'Aran.

 

Un cop realitzat el període de Formació en Centres de Treball, la resta de formació curricular es dur a terme a les pròpies empreses turístiques, on l'alumnat a demés d`ampliar els coneixements formatius percep en concepte de beca una quantitat econòmica per part de l'empresa. Aquest import estipulat en concepte de beca, serà supervisat en tot moment per les autoritats competents en aquesta matèria laboral.


D'aquesta forma l'alumne es forma directament en un ambient de treball real i exercita els seus coneixements alhora que rep una petita remuneració per la seva feina.

A continuació es presenta la relació que hi ha entre els mòduls professionals, les hores lectives màximes i mínimes, les hores de lliure disposició (HLD) i les unitats formatives:

   

Cicle grau superior GAT

1er GAT 2022-23

2n GAT 2022-23

Práctiques DUAL / FCT

Més informació detallada click: c5006148@xtec.cat ref: INFOSUPERIOR

Generalitat de Catalunya . Departament d'Ensenyament . Institut d'Ostalaria Les-Val d'Aran
Versión para imprimir | Mapa del sitio
Generalitat de Catalunya . Departament d'Educació. Institut d'Ostalaria Les