CFGM  Cuina i gastronomía

 

RESOLUCIÓ de 15 de Gener de 2010 per la qual s'autoritza a l'Institut d'Ostalaria de Les-Val d'Aran a impartir conjuntament en tres anys els cicles de grau mitjà de Cuina i Gastronomia i de Forneria, Pastisseria i Confiteria i la creació d'uns mòduls amb les hores de lliure disposició.

 

El pla d'estudis dels graus mitjans parteix d'aquesta resolució del Departament d'Ensenyament. D'aquesta manera els dos cicles es fonen en una distribució conjunta com es pot veure clicant les pestanyes de l'esquerra.

Es realitzen tots els continguts de cada cicle, els comuns en els dos primers cursos i el tercer resta com una especialitat en pastisseria. A més i com a fet singular i distintiu amb la resta d'escoles de l'estat, aquesta distribució inclou:
               

                Mòdul de segona llengua: francès

                Mòdul de servei bàsic de restauració

Aquesta distribució permet els alumnes aconseguir de manera progressiva una doble titulació en només tres cursos, a més d'enriquir els seus coneixements amb la segona llengua i els coneixements de sala.

 

​​
PLANIFICACIÓ DE LA DISTRIBUCIÓ CONJUNTA DELS DOS CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJA CFGM CUINA I GASTRONOMIA I CFGM    FORNERIA, PASTISSERIA  I CONFITERIA

 

 

CFGM

CUINA I GASTRONOMIA

 

 

CFGM

CUINA I GASTRONOMIA

 

 

FORNERIA PASTISSERIA I CONFITERIA 

Generalitat de Catalunya . Departament d'Ensenyament . Institut d'Ostalaria Les-Val d'Aran

1er Cuina

2n Cuina

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Generalitat de Catalunya . Departament d'Educació. Institut d'Ostalaria Les