ESTADES DE FORMACIÓ PRÀCTICA A PARIS

Des del curs 2006 l'Escòla d'Ostalaria ofereix als seus alumnes la possibilitat de participar als diferents programes europeus de mobilitat transnacional. El curs 2006-2007 vam realitzar el primer projecte de mobilitat amb el program Leonardo da Vinci amb diferents empreses internacionals ubicades a la capital Francesa. A partir del curs 2014-2015 continuem realitzant les mateixes estades sota el nom d'Erasmus+.

 

 

 

El període de Formació en Centres de Treball de segon curs de cuina i gastronomia o del tercer curs de pastisseria i forneria les poden realitzar a diferents empreses, amb les quals tenim signats convenis.

 

Les empreses que han participat els darrers anys com a partners:

Marriot Hotels- La Défense, Ibis Hotel Paris Clichy, Pullman Hotel Paris-Bercy, Novotel- Paris La Défense, Novotel- Paris Orly, Novotel- Les Halles, Novotel- Porte d'Orleans, Mercure- Paris Orly, Novotel Gare du Nord, Restaurant Le train Bleu

L'Escòla disposa aproximadament de 45 diferents apartaments a la ciutat per donar allotjament als alumnes durant la seva estada. Abans de realitzar les pràctiques tots els alumnes reben un reforç en llengua francesa durant els mesos previs a part de les hores curriculars.

Tot el projecte es gestiona des del Centre docent que s'ocupa del transport, l'allotjament, els convenis, i la seva avaluació.

 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Generalitat de Catalunya . Departament d'Educació. Institut d'Ostalaria Les