CURS 2021-2022 OBERTA RESERVA DE PLACES
CURS 2021-2022 OBERTA RESERVA DE PLACES 
"San Sebastián Gastronomika" s'ha convertit en la primera visita obligada a l'inici de cada curs acadèmic. La fira té lloc durant el mes d'octubre o de novembre cada any. Gràcies als patrocinadors i a l'empresa organitzadora de l'esdeveniment podem assistir als esdeveniments i presentacions de les creacions culinàries més importants del món.

Durant dos o tres dies els alumnes poden veure les novetats gastronòmiques presentades pels millors cuiners del món. Reconeguts cuiners com Ferran Adrià, Juan Mari Arzak, Martín Berasategui, Carmen Ruscalleda, Gordon Ramsay, Alain Ducasse o bé tots aquells que tenen alguna cosa a dir dins l'univers dels Estels Michelin ha presentat alguna vegada les seves creacions en aquest esdeveniment anual. A més, aquesta fira té un gran reso mediàtic, es seguida per més d'una seixantena de mitjans de comunicació de tot el món.
El curs 2013-14 l'esdeveniment va girar en torn als nous cuines, la majoria d'origen espanyol, que estan revolucionant la gastronomia a la ciutat de Londres.

Generalitat de Catalunya . Departament d'Ensenyament . Institut d'Ostalaria Les-Val d'Aran
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Generalitat de Catalunya . Departament d'Educació. Institut d'Ostalaria Les