CURS 2021-2022 OBERTA RESERVA DE PLACES
CURS 2021-2022 OBERTA RESERVA DE PLACES 
Durant el curs escolar, es programen una sèrie d'activitats fora i dins del Centre, amb la finalitat d'enriquir i posar en pràctica la majoria de continguts curriculars en un entorn real. Els alumnes participen en la realització de les mateixes.

"Lo mejor de la Gastronomia". Sant Sebastià.

És la fira de la gastronomia pionera a l'estat espanyol que es du a terme durant el mes de Novembre de cada any. Durant dos o tres dies els alumnes poden veure les novetats gastronòmiques presentades pels millors cuiners del món. En aquesta fira els alumnes tenen la possibilitat d'assistir en ponències i classes magistrals realitzades majoritàriament per cuiners amb estrella Michelin i de gran renom internacional.
El programa Erasmus+ de la Comunitat Europea dona la possibilitat als alumnes de segon curs CFGM de Cuina i Gastronomia i de Pastisseria i Forneria realitzar el període de Pràctiques en Centres de Treball a França: Paris

Des de l'any 2006, l'escola ha desenvolupat una xarxa de convenis amb diferents hotels i restaurants de la capital francesa on curs darrera curs s'han format els alumnes de la nostra escola.

El programa Erasmus+ permet finançar les pràctiques durant l'estada a Paris. Més informació FCT Paris/Erasmus+.

Visites a indústries càrniques o d'elaboració d'altres productes alimentàris del país.

Es visiten indústries artesanes com Càrnicas Ordoñez, Hormatges,... a la mateixa Vall d'Aran i a establiments del sud de França.
Generalitat de Catalunya . Departament d'Ensenyament . Institut d'Ostalaria Les-Val d'Aran
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Generalitat de Catalunya . Departament d'Educació. Institut d'Ostalaria Les