Inici curs 2022-2023 Dimecres 07.09.22 a les 10:00 us esperem a tots!!!
Inici curs 2022-2023Dimecres 07.09.22 a les 10:00 us esperem a tots!!! 

ESTADES DE FORMACIÓ PRÀCTICA A PARIS

BECAS ERASMUS  2021

 

Toda la info en el siguiente link:

(Clik imagen)

El programa Erasmus+ de la Comunitat Europea dona la possibilitat als alumnes de segon curs CFGM de Cuina i Gastronomia i de Pastisseria i Forneria realitzar el període de Pràctiques en Centres de Treball a França: Paris

Des de l'any 2006, l'escola ha desenvolupat una xarxa de convenis amb diferents hotels i restaurants de la capital francesa on curs darrera curs s'han format els alumnes de la nostra escola.

El programa Erasmus+ permet finançar les pràctiques durant l'estada a Paris. Més informació FCT Paris/Erasmus+.

Des del curs 2006 l'Escòla d'Ostalaria ofereix als seus alumnes la possibilitat de participar als diferents programes europeus de mobilitat transnacional. El curs 2006-2007 vam realitzar el primer projecte de mobilitat amb el program Leonardo da Vinci amb diferents empreses internacionals ubicades a la capital Francesa. A partir del curs 2014-2015 continuem realitzant les mateixes estades sota el nom d'Erasmus+.

 

 

 

El període de Formació en Centres de Treball de segon curs de cuina i gastronomia o del tercer curs de pastisseria i forneria les poden realitzar a diferents empreses, amb les quals tenim signats convenis.

 

Les empreses que han participat els darrers anys com a partners:

Marriot Hotels- La Défense, Ibis Hotel Paris Clichy, Pullman Hotel Paris-Bercy, Novotel- Paris La Défense, Novotel- Paris Orly, Novotel- Les Halles, Novotel- Porte d'Orleans, Mercure- Paris Orly, Novotel Gare du Nord, Restaurant Le train Bleu<< Nuevo campo para texto >>

L'Escòla disposa aproximadament de 45 diferents apartaments a la ciutat per donar allotjament als alumnes durant la seva estada. Abans de realitzar les pràctiques tots els alumnes reben un reforç en llengua francesa durant els mesos previs a part de les hores curriculars.

Tot el projecte es gestiona des del Centre docent que s'ocupa del transport, l'allotjament, els convenis, i la seva avaluació.
 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Generalitat de Catalunya . Departament d'Educació. Institut d'Ostalaria Les